- سامان باقری
- چهارشنبه ۲ بهمن ۹۸
- ۱۲:۲۳
طرز تهیه کوفته استانبولی:
این غذا یه غذای استانبولیه
کوفته در زبان ترکی یعنی کتلت ولی نه مثل کتلت های تخت و نازک ما
اونا کتلت رو یه ذره تپل تر و یه ذره صخیم تر در ست می کنن
مواد لازم برای کوفته کباب و بادمجون استابولd
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط و در حد ساتوری ریز خرد شده
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
آب۴/۱ پیمانه
نعناع تازه یا خشک کمی
روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم برای سس کوفته :
با سر آشپز98 همراه باشید
رب فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری ( در صورت نبود از رب فلفل شیرین استفاده کنید و اگر رب فلفل هم موجود نبود، به همان میزان رب گوجه فرنگی و یا خیلی کم سس فلفل قرمز تند یا سس چیلی شیرین استفاده کنید. )
گوجه فرنگی ۲ بدون پوست رنده شده
آب۱ پیمانه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن
طرز تهیه:
همه مواد رو با هم ترکیب کنید حسابی ورز بدید و اجازه بدید یک ساعت داخل یخچال استراحت کنه
کوفته ها رو داخل روغن سرخ کنید و اون ها رو داخل سس در حال جوش بندازید تا بپزه و به روغن بیفته
بادمجون و غوره و کوجه فرنگی رو هم تفت بدید و در اواخر پخت به خوراک اضافه کنید.
منبع: ashpazkhoneh.food.blog