طرز تهیه سالاد سزار

  • سامان باقری
  • سه شنبه ۱۹ آذر ۹۸
  • ۱۸:۵۹

سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

با   سر آشپز98 همراه باشید

  • کاهو یک بوته شسته شده
  • نان تست یا باگت
  • روغن زیتون
  • آب لیمو ترش تازه ا عدد

سالاد سزار

مواد لازم برای سس سالاد سزار:

  • تخم مرغ 2 عدد
  • پنیر پارمسان
  • سرکه سفید نصف استکان
  • سیر دو حبه
  • روغن زیتون یک استکان
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد سزار

ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد.

کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید.

زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد.

حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

نکته:در این سس به جای سرکه از آبلیمو هم میتوان استفاده کرد.

سالاد سزار خوشمزه

 

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که در بسیاری از رستوران ها و مهمانی ها سرو میشود.

برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون روی نانها را چرب کنید .

نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود. 

البته برای سوخاری کردن نان ها می توانید از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.

ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.

حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود.

سالاد سزار

نکاتی در مورد سالاد سزار :

  1. برای تهیه سس سالاد سزازاز سس هزار جزیره هم میتوانید استفاده کنید چون طعم خوبی دارد.
  2. شما میتوانید سیر تازه از جای پودر سیر و نان تست را جای نان سوخاری استفاده کنید.
  3.  خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد. 
  4. روی نان های تست خردشده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن تکه های نان شده و تردی نان ازبین میرود.
  5. کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید انها را درشت تر خرد کنید. 
  6. سالاد را با دست و به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.
  7. با توجه به ذائقه خودتان میتوانیدافزودنی های مناسب را به آن اضافه کنید.

منبع: تلگراف

 

  • نمایش : ۲۳۳
  • میترا

    سالاد سزار عالیه

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی