کوفته تبریزی

  • سامان باقری
  • دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹
  • ۱۵:۵۶

مواد لازم تهیه کوفته تبریزی:

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

لپه 1 پیمانه

برنج 1/3 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

پیاز 2 عدد

پیاز چه و یا تره خردشده

مرزه تازه و یا خشک

رب

زردچوبه

پودر جوز هندی

پودر فلفل سیاه نمک به میزان لازم

دستور تهیه کوفته تبریزی:

سرآشپز 98 :ابتدا لپه را جداگانه در آب بپزید .سپس برنج با نیم پیمانه آب و مقداری نمک و زرد چوبه روی حرارت بالا قرار میدهیم تا بجوشد و آب آن کاملا کشیده شود. پس از آنکه آب برنج کشیده شد آنرا کنار بگذارید تا سرد شود سپس لپه را به همراه یک عدد پیاز و گوشت چرخ کرده داخل همزن بریزید تا کاملا باهم میکس شوند.

و بعد از میکس کامل مواد را داخل ظرف بزرگتری منتقل میکنیم و به آن پیازچه یا تره خرد شده به همراه مرزه خرد شده ، تخم مرغ ، برنج ، نمک - فلفل - زردچوبه و جوز هندی رنده شده اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم .مواد را آنقدر ورز دهید تا زمانی که حالت چسبندگی پیدا کند و به دست بچسبد.

پس از ورز دادن کامل مواد را کنار بگذارید
برای تهیه سس کوفته پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها نیمه طلایی شود.در هنگام تفت پیاز به آن کمی زرد چوبه بزنید

بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کاملا تفت دهید بعد از آن یک پیمانه اب هم درداخل خمیر پیتزا ظرف بریزید و در ظرف را بگذارید تا روی حرارت بالا به جوش بیاید.و بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید.

 

هنگام درست کردن کوفته ها ،مواد آن را یکبار دیگر ورز دهید به صورت یک گلوله بزرگ بردارید گرد کنید داخل سس ها بگذارید
سپس درب ظرف را ببندید
تا کوفته ها در آب سس بجوشند.بعد از جوش آمدن کوفته ها شعله را کم کنید و اجازه دهید 40 دقیقه کوفته ها با حرارت کم بپزند.

به همین راحتی کوفته درست کنید و در کنار عزیزانتون با دل خوش نوش جان کنید

 

منبع: cookcook3

  • نمایش : ۸۱
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی