- سامان باقری
- دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸
- ۱۵:۰۲
مواد لازم برای مرغ کنتاکی
- سینه و ران مرغ :از هر کدام 3 قطعه
- آرد سفید :یک لیوان
- شیرخشک :نصف لیوان
- تخم مرغ زده شده: 2 عدد
- آرد سوخاری :به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
با سر آشپز98 همراه باشید
طرز تهیه مرغ کنتاکی
ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل پخته و کنار بگذارید.
سپس آرد سفید و پودر شیر خشک را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
آرد سوخاری را هم در یک کاسه جداگانه بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود.
تکه های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و شیر خشک بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن داغ سرخ نمایید.
مرغ کنتاکی را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس کچاب و سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ کنتاکی
برخی افراد برای درست کردن مرغ کنتاکی سوخاری رستورانی ابتدا تکههای مرغ را میپزند اما در روش اصلی پخت مرغ کنتاکی مرغ پخته نمیشود و با همان روغن داغ مغز پخت میشود.
*میتوانید به صورت مساوی آرد گندم و شیر خشک را برای درست کردن آرد سوخاری مرغ کنتاکی رستورانی استفاده کنید که البته امری کاملا سلیقهای است. همچنین ترکیب نصف آرد سفید و نصف شیر خشک هم در برخی دستورهای پخت ذکر شده است.
*شیر غلیظ شده با سرکه سفید طعم و مزه مرغ کنتاکی را دو چندان میکند از آن غافل نشوید.
*با تمام قسمتهای مرغ با همین دستور میتوانید در منزل مرغ کنتاکی به روش KFC درست کنید.
منبع : sargarminews