طرز تهیه مافین خرمالو با ساده‌ترین روش

  • سامان باقری
  • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸
  • ۱۳:۰۰

مواد لازم برای تهیه مافین خرمالو

خرمالوسه عدد

آرددو پیمانه

شکریک پیمانه

بکینگ پودریک و نیم قاشق چای­خوری

نمکسه‌­چهارم قاشق چای­خوری

زنجبیل(رنده شده)سه­‌چهارم قاشق چای­خوری

پودر دارچینسه‌­چهارم قاشق چای­خوری

پوست لیمو­ترش (رنده شده)یک قاشق چای­خوری

تخم‌­مرغ دو عدد

سفیده تخم­‌مرغ یک عدد

کره پاستوریزه کاله (آب شده) ۱۰ قاشق غذاخوری

ماست سون کاله دو سوم پیمانه

پودر قندبه مقدار لازم

طرز تهیه مافین خرمالو با ساده‌ترین روش

طرز تهیه مافین خرمالو

مرحله اول

اگر از طعم کوکی خرمالو لذت برده‌اید، بعید است که این مافین‌های خوشمزه نتوانند نظرتان را جلب کنند. برای شروع فر را روی ۱۹۰درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در فاصله گرم شدن فر، ۱۲ کاپ مافین را آماده کنید و در آن­ها کاغذ مافین بگذارید.

مرحله دوم

خرمالوها را از وسط نصف کنید و داخل آن را با قاشق خالی کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا له و یکدست شوند.

سپس آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل، دارچین و پوست لیموترش را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. یک و یک­‌چهارم پوره خرمالو را با دو تخم‌­مرغ و سفیده یک تخم­‌مرغ، کره پاستوریزه کاله و ماست سون را  در یک کاسه به هم بزنید. مخلوط تخم­‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا مواد را در کاپ­های مافین بریزید تا سه­‌چهارم کاپ پر شود. روی آن­ها پودر قند بپاشید. کاپ­ها را در فر بگذارید تا حدود ۲۵ دقیقه بپزند (یک خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر از مایع کیک به آن نچسبیده بود، کیک پخته است). در این مرحله کیک­ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

منبع: کتاب کاله

 

  • نمایش : ۱۶۴
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی