- سامان باقری
- شنبه ۱۲ بهمن ۹۸
- ۱۲:۲۷
مواد لازم ابگوشت:
نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ابگوشت:
سرآشپز98 : نخود و لوبیا رو از شب قبل در اب خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد پیاز،یک حبه سیر و گوجه فرنگی های که پوست گرفته اید یا گوجه خشک ،لیمو عمانی و مرزه در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.نمک و کمی فلفل اضافه کنید.
اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید مرغ شکم پر حتما از شعله پخش کن استفاده کنید ( این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم دیزی را بهتر و جا افتاده تر میکند ) ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.یک ربع آخر پخت رب و تفت بدید و بعد به آبگوشت اضافه کنید،سیب زمینیهارو هم یک ربع الی نیم ساعت آخر اضافه کنید.
منبع: cookway.avablog