- سامان باقری
- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۲۲:۲۵
مواد لازم ژله بستنی :
ژله بلوبرى ١ بسته
ژله انار ١ بسته
بستنى وانیلى ١ لیوان
آب جوش ٢ لیوان .
دستور تهیه ژله بستنی:
سرآشپز98 : اول از همه بستنى رو باید تو دماى محیط بزاریم تا کاملاً آب بشه، حالا میریم سراغ درست کردن ژله بلوبرى با یک لیوان آب جوش و خوب مخلوطش میکنیم تا کاملاً صاف و شفاف بشه بعد میزاریم بمونه و به دماى محیط برسه بعد نصف لیوان بستنى بهش اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و تو قالب میریزیم و میزاریم تو یخچال تا سفت بشه بعد ژله انار هم با همین روش درست میکنیم و آروم روى لایه اول میریزیم و میزاریم خوب ببنده خورشت کدو حلوایی ، بعد از قالب خارج میکنیم و به دلخواه تزیین میکنیم به همین راحتى یه دسر خوشمزه و قشنگ درست میکنیم😍
نکته :
میتونید از هر طعم و رنگ ژله اى استفاده کنید ، زیاد هم نزنید که دسرتون لایه لایه بشه با این روش یک لایه از دسر شیشه اى و یک لایه کرمى میشه ، لایه اول زیاد تو یخچال نمونه چون در این صورت موقع برگرشتن از قالب لایه ها ازهم جدا میشه ، میتونید به صورت تکنفره و لیوانى درست کنید حتماًدرست کنید و از خوردنش لذت ببرید
منبع: اینستاگرام