- سامان باقری
- سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸
- ۱۳:۰۰
مواد لازم برای تهیه مافین خرمالو
خرمالوسه عدد
آرددو پیمانه
شکریک پیمانه
بکینگ پودریک و نیم قاشق چایخوری
نمکسهچهارم قاشق چایخوری
زنجبیل(رنده شده)سهچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچینسهچهارم قاشق چایخوری
پوست لیموترش (رنده شده)یک قاشق چایخوری
تخممرغ دو عدد
سفیده تخممرغ یک عدد
کره پاستوریزه کاله (آب شده) ۱۰ قاشق غذاخوری
ماست سون کاله دو سوم پیمانه
پودر قندبه مقدار لازم
طرز تهیه مافین خرمالو
مرحله اول
اگر از طعم کوکی خرمالو لذت بردهاید، بعید است که این مافینهای خوشمزه نتوانند نظرتان را جلب کنند. برای شروع فر را روی ۱۹۰درجه سانتیگراد روشن کنید. در فاصله گرم شدن فر، ۱۲ کاپ مافین را آماده کنید و در آنها کاغذ مافین بگذارید.
مرحله دوم
خرمالوها را از وسط نصف کنید و داخل آن را با قاشق خالی کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا له و یکدست شوند.
سپس آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، زنجبیل، دارچین و پوست لیموترش را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. یک و یکچهارم پوره خرمالو را با دو تخممرغ و سفیده یک تخممرغ، کره پاستوریزه کاله و ماست سون را در یک کاسه به هم بزنید. مخلوط تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
حالا مواد را در کاپهای مافین بریزید تا سهچهارم کاپ پر شود. روی آنها پودر قند بپاشید. کاپها را در فر بگذارید تا حدود ۲۵ دقیقه بپزند (یک خلال دندان در کیک فرو کنید و اگر از مایع کیک به آن نچسبیده بود، کیک پخته است). در این مرحله کیکها را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.
منبع: کتاب کاله