طرز تهیه شیرینی نارگیلی

  • سامان باقری
  • سه شنبه ۸ بهمن ۹۸
  • ۰۹:۲۸

مواد لازم تهیه شیرینی نارگیلی :

تخم مرغ سه عدد

پودر نارگیل۱۲۰ گرم

پودر قند۱۵۰ گرم

آرد گندم یک قاشق غذاخوری

وانی لیک‌چهارم قاشق چای‌خوری

پودر پسته برای تزیین

Image result for ‫شیرینی نارگیلی‬‎

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

مرحله اول

سرآشپز98 : ابتدا سفیده تخم مرغ را جدا کرده و داخل کاسه بریزید. به وسیله همزن سفیده را آنقدر هم بزنید  تا پف کرده و یکدست شود. باید دقت کنید هنگام جدا کردن زرده از سفیده، حتی ذره‌ای از زرده با سفیده قاطی نشود.

مرحله دوم

پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا مایه کشدار شود. آرد گندم را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود.

مرحله سوم

از این مرحله به بعد نیازی به استفاده از همزن نیست. وانیل و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا از قبل گرم باشد.

 

مرحله چهارم

اگر قیف مخصوص شیرینی‌پزی در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار دهید. مایه شیرینی نارگیلی را داخل آن بریزید و نوک پلاستیک را با قیچی برش بزنید.

مرحله پنجم

روی سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید  شیر برنج مکزیکی و به کمک قلمو روی کاغذ را چرب کنید. مایه شیرینی را با فاصله روی کاغذ بریزید. سینی را داخل فر قرار دهید و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا روی شیرینی‌ها طلایی‌رنگ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها کمی در فر بمانند.

مرحله ششم

بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها را از کاغذ جدا کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. سپس با کمی پودر پسته تزیین کنید.

بهتر است، شیرینی‌ها را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازه بمانند.

 

  • نمایش : ۱۲۲
  • ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی